🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortestickers voor een meisje

Verwelkom je pasgeboren dochter met onze unieke geboortesticker voor meisjes. Deze hoogwaardige stickers zijn perfect om de geboorte aan te kondigen aan vrienden en familie en de buurt. De full colour stickers kun je aan de buitenkant van een raam plakken, de stickers die van 1 kleur zijn gemaakt, kunnen ook aan de binnenkant gepakt worden. Personaliseer de sticker met de naam van je dochter, Kies uit diverse kleuren en formaten en lettertypes. Onze stickers zijn veelzijdig en duurzaam.

Kies een leuk ontwerp uit het assortiment

Omdat je natuurlijk aan iedereen wil laten zien dat jullie dochter geboren is, kies je voor een geboortesticker op het raam. Met een geboortesticker zorg je ervoor dat iedereen die langs je raam loopt kan zien dat er een meisje geboren is.

Raamsticker meisje in diverse varianten

Hier vind je een stoere, schattige of grappige geboortesticker voor de geboorte van een meisje. De geboorte raamsticker meisje kun je geheel personaliseren door bijvoorbeeld een leuke kleur of een speciaal lettertype. Door de naam toe te voegen weet ook iedereen hoe jullie pas geboren meisje heet.

  • Snelle levering: 1-2 werkdagen
  • GRATIS sticker – baby aan boord (meisje)
  • Weerbestendig en plakgarantie
  • In full-colour gedrukt of uit 1-kleur gesneden