🐣 🌱 LENTE SALE | 40% KORTING! 🌸🐝

:
:
:

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen beantwoord om je te helpen bij het kiezen van de perfecte aankondiging voor de geboorte van de baby. Of je nu nieuwsgierig bent naar het gebruik, de aanpassingsmogelijkheden, of de duurzaamheid van de stickers, we hebben geprobeerd om alle antwoorden zo duidelijk mogelijk te geven.

De standaard levertijd is 1-2 werkdagen. Zodra we je bestelling en betaling hebben ontvangen starten we met de voorbereidingen en de productie van jou unieke ontwerp. We streven er altijd naar om je ontwerp binnen 1 werkdag klaar te hebben voor verzending zodat deze zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Je bestelling wordt verzonden via PostNL.
Let op: PostNL bezorgd niet op zondag en feestdagen. Zie aangepaste bezorgtijden feestdagen PostNL.

Voor zendingen naar België varieert de standaard levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

De bestelling wordt netjes in een stevige verpakking verstuurd en is online ook te volgen via een Track & trace link die per email wordt verzonden. 

We houden niet van verzendkosten en kunnen deze gelukkig extra laag houden!

NEDERLAND: Levertijd 1-2 werkdagen (+zaterdag). De verzendkosten binnen Nederland zijn slechts 3,95.

BELGIE: Levertijd 2-4 werkdagen. Bij verzending naar België zijn de verzendkosten 9,95.

De bestelling wordt netjes opgerold en in een stevige verpakking verstuurd. Het pakket is ook online ook te volgen via een track & trace link.

De link om het pakket te kunnen volgen krijg je via een email van PostNL. Bij elke stap in het verzendproces ontvang je een email met een update van de locatie van het pakket.

Ja, onze raamstickers zijn ontworpen voor zowel binnen als buiten gebruik. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zijn ook afwasbaar.

Personaliseren is eenvoudig. Geef ons de naam van je baby door bij de bestelling, en we zorgen ervoor dat de sticker naam op de sticker komt. Je kunt ook voor een ander lettertype kiezen of de kleur veranderen.

Ja, we sturen een uitgebreide plakinstructie mee. Het aanbrengen van de geboortesticker op ramen is eenvoudig en wordt stap voor stap uitgelegd met behulp van tekst en voorbeeld plaatjes.

We bieden een breed scala aan kleuren en formaten aan. Van pasteltinten tot heldere kleuren en van klein tot groot, er is voor elk wat wils.

Ja, naast ramen kunnen de stickers ook op andere gladde oppervlakken zoals deuren en plaatmateriaal worden geplakt. Het is wel belangrijk dat de oppervlakte voor het opplakken goed stof- en vetvrij wordt gemaakt.

Absoluut, onze geboortestickers zijn duurzaam en ontworpen om de elementen te weerstaan, zowel binnen als buiten. Tevens gebruiken we milieuvriendelijke inkten die niet schadelijk zijn voor mens en natuur.

Zeker, je kunt de sticker zonder geboortedatum bestellen en alvast in huis hebben. De sticker zal zelfs na 9 maanden nog steeds goed op het raam te plakken zijn.

Onze stickers blijven maandenlang mooi. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je lang van de geboorte aankondiging kunt genieten.

Ja, we hebben unieke ontwerpen voor jongens, meisjes en zelfs voor tweelingen. Voor elke gezinssamenstelling hebben we iets passends.

Dat kan zeker, al onze geboortestickers zijn ook geschikt als muursticker. Zo kun je het bijzondere moment ook binnen delen. Het is wel belangrijk dat de muur glad is en dat er geen stof of kalk op het oppervlak zit. 

Ja, bij elke bestelling sturen we een duidelijke plakinstructie mee om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Neem contact met ons op via info@geboortesticker.nl voor specifieke wensen of aanpassingen. We staan klaar om te helpen.

Ja, de prijzen variëren afhankelijk van het ontwerp en formaat. Bekijk onze website voor de specifieke prijsinformatie bij elk product. De stickers die uit 1 kleur vinyl folie worden gesneden zijn bij ons iets goedkoper dan de stickers die eerst gedrukt worden en vervolgens contour worden gesneden.

Ja, bij het bestellen van een geboortesticker bieden we vaak aantrekkelijke korting. De korting staat vermeld bij elke sticker.