🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Raamsticker Vintage

Raamsticker Vintage

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  We voegen de ingevulde naam handmatig toe in het ontwerp en zorgen ervoor dat deze er netjes en strak uitziet voor het mooiste eindresultaat!

  *Kies lettertype

  Kies Extra Sticker(s) GRATIS!

  We drukken jou ontwerp ook in een klein formaat. De sticker is waterbestendig, afwasbaar en geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals speelgoed of meubels.
  €14,95 
   €0,00

 • *Formaat

 • *Tekst:

  Reset opties

Beschrijving

Een “Geboorte Raamsticker” is de perfecte manier om de komst van een nieuw kind aan te kondigen. Deze unieke geboortesticker met daarop de naam van het geboren jongetje, is ontworpen om op een raam te plakken. Het combineert schattige babyelementen met een hoogwaardige kwaliteit. De ronde vorm geeft een speelse touch aan de aankondiging en trekt de aandacht naar het centrale thema: de nieuwe baby! Deze geboorte raamsticker gaat lang mee en hecht stevig aan ramen zonder schade aan te richten. Het is niet zomaar een sticker; het is een leuke aankondiging van een bijzondere geboorte.

Plaatsing

Deze ronde sticker is speciaal ontworpen voor eenvoudige plaatsing op ramen, deuren of ander glad materiaal zoals een geboortebord. Deze ronde sticker is weerbestendig en gemaakt om op de buitenkant van een raam te plakken.

Plakinstructie

We sturen een uitgebreide plakinstructie mee. Het aanbrengen van de geboortesticker op ramen is eenvoudig en wordt stap voor stap uitgelegd met plaatjes en tekst.

Kwaliteit en duurzaamheid

De geboortesticker wordt door ons geproduceerd met hoogwaardige materialen, zodat ze duurzaam zijn en hun kwaliteit behouden, zowel binnen als buiten. Deze sticker is weerbestendig en afwasbaar. Om de sticker te bedrukken gebruiken uitsluitend (milieuvriendelijke) gecertificeerde inkten die niet giftig zijn. Deze sticker mag daardoor ook gebruikt worden in ziekenhuizen en kinderdagverblijven.

Onderhoudsinstructies

Onze geboortestickers zijn UV- en waterbestendig, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Regelmatig schoonmaken zorgt voor optimale zichtbaarheid.

Prijsklasse

De prijsklasse varieert, waardoor deze stickers betaalbaar zijn voor een breed publiek. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen waarbij de grootste afmeting het duurst is. Je kunt op deze pagina dus zelf bepalen hoe groot en hoe duur de sticker wordt.

Extra informatie

Kleur:

Full color

Raamzijde:

Buitenkant raam (standaard)

Toepassingen:

Glas, Metaal, Gladde muren, Muursticker, Aluminium, Kunststof, Hout, Geboortebord, Gladde geverfde ondergrond, Deursticker

Tekst:

Alleen naam, Welkom lieve, Een broertje, Een zusje, Is geboren