🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortesticker regenboog type Isabelle

Geboortesticker regenboog type Isabelle

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 3113 Category Tag

Beschrijving

Breng kleur en vreugde in je leven met onze ‘Regenboog’ geboortesticker. Deze levendige en kleurrijke aankondiging is een perfecte manier om de regenboog aan het einde van je wachttijd te vieren.

Kies voor deze trendy geboortesticker van een regenboog. De regenboog heeft tevens een vrolijk confetti effect (geen glitter). Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker is geschikt voor de geboorte van een meisje. Deze is tevens in verschillende afmetingen te bestellen.

We snijden de contouren van de sticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Er wordt ook een plakinstructie meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt. Dit type is weerbestendig en wordt op de buitenzijde van het raam geplakt voor het mooiste resultaat.

Afmeting

De eerste maat is de breedte (van Links naar rechts). De tweede maat is de hoogte (van beneden naar boven) van de geboorte raamsticker.
Dus Breedte x Hoogte. De afmetingen zijn inclusief de naam van de baby zoals weergegeven in het voorbeeld.

Het gebeurd vaak dat een naam langer of korter is dan in het voorbeeld. Onze creative ontwerpers zorgen ervoor dat de naam en het gekozen lettertype perfect in het design passen zodat het er niet raar uitziet. Elk ontwerp wordt handmatig uitgewerkt.

Binnenkant raam (spiegelbeeld) of buitenkant raam

Bij het bestellen van de geboorte raamsticker kun je ervoor kiezen om deze op de binnenzijde of de buitenzijde van het raam te plakken. Als je de sticker op de binnenzijde van het raam wil plakken zodat deze aan de straatkant zichtbaar is, dan maken we de sticker in spiegelbeeld.

De sticker is weerbestendig en is met water en zeep afwasbaar. De gemiddelde levensduur bij buitengebruik is 5 jaar. Bij binnengebruik 10 jaar.

Ook als muursticker, deursticker of geboortebord

Deze (weerbestendige) sticker is geschikt voor alle vlakke ondergronden die stof en vetvrij zijn (o.a. metaal, glas, gladde muren, aluminium, kunststof, hout etc.). Dus ook prima te gebruiken als bijvoorbeeld muursticker, deursticker, of op een geboortebord in de tuin.

Er wordt ook een “stap voor stap” plakinstructie (met plaatjes) meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.