🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortesticker Waslijn Beer XL

Geboortesticker Waslijn Beer XL

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 3636 Category Tag

Beschrijving

Vier de geboorte van jullie zoontje met deze unieke en speelse geboortesticker! Het design toont een vrolijke waslijn, compleet met een knuffelige teddybeer, babykleertjes, en een feestelijke slinger met de tekst “It’s a Boy”. Deze sticker is de ideale manier om de buitenwereld op een hartverwarmende en grappige manier te laten weten dat jullie kleine man is gearriveerd.

Deze geboortesticker brengt niet alleen een glimlach op het gezicht van voorbijgangers, maar voegt ook een charmant en feestelijk element toe aan jullie raam. De teddybeer en de kleine kleertjes wapperend in de wind geven het geheel een lief en zorgzaam karakter. De slinger met “It’s a Boy” is de kers op de taart, waarmee jullie trots de komst van jullie zoon aankondigen.

De sticker is makkelijk aan te brengen en te verwijderen, dus geen zorgen over restjes of beschadigingen. Of het nu schijnt of regent, deze waslijn blijft altijd vrolijk en kleurrijk. Laat iedereen meegenieten van jullie geluk met deze originele en speelse geboortesticker!

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker jongen is in verschillende afmetingen te bestellen. Waneer je kiest voor een grotere afmeting dan komt de meerprijs die achter de afmeting staat erbij. Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt.

We snijden de contouren van de geboorte raamsticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Het uiteindelijk resultaat is een mooi strak in kleur gedrukt ontwerp dat contour gesneden is (dus zonder een witte achtergrond).

Afmeting

De eerste maat is de breedte (van Links naar rechts). De tweede maat is de hoogte (van beneden naar boven) van de geboorte raamsticker.
Dus Breedte x Hoogte. De afmetingen zijn inclusief de naam van de baby zoals weergegeven in het voorbeeld.

Het gebeurd vaak dat een naam langer of korter is dan in het voorbeeld. Onze creative ontwerpers zorgen ervoor dat de naam en het gekozen lettertype perfect in het design passen zodat het er niet raar uitziet. Elk ontwerp wordt handmatig uitgewerkt.

Buitenkant raam plakken

Deze sticker kan alleen op de buitenzijde van een raam worden geplakt (standaard sticker) omdat het helaas technisch niet mogelijk is om de lijmzijde te bedrukken.

De sticker is weerbestendig en is met water en zeep afwasbaar. De gemiddelde levensduur bij buitengebruik is 5 jaar.

Ook als muursticker, deursticker of geboortebord

Deze (weerbestendige) sticker is geschikt voor alle vlakke ondergronden die stof en vetvrij zijn (o.a. metaal, glas, gladde muren, aluminium, kunststof, hout etc.). Dus ook prima te gebruiken als bijvoorbeeld muursticker, deursticker, of op een geboortebord in de tuin.

Er wordt ook een “stap voor stap” plakinstructie (met plaatjes) meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Zuurstok Roze, Baby Blauw, Baby Roze, Groen, Lavendel Paars, Goud, Zilver

Raamzijde

Binnenkant raam (spiegelbeeld), Buitenkant raam (standaard)

Toepassingen

Glas, Metaal, Gladde muren, Muursticker, Aluminium, Kunststof, Hout, Geboortebord, Gladde geverfde ondergrond, Deursticker