🐣 🌱 LENTE SALE | 40% KORTING! 🌸🐝

:
:
:

Geboortesticker uiltjes type Jason

Geboortesticker uiltjes type Jason

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 1097 Categorie Tag

Beschrijving

Breng de schoonheid van ouderlijke liefde tot uiting met onze ‘Grote en Kleine Blauwe Uil’ geboortesticker, een hartverwarmend ontwerp perfect voor de aankondiging van jullie zoontje. Deze sticker vangt de essentie van de band tussen ouder en kind, uitgebeeld door twee schattige uilen op een tak.

Het ontwerp bestaat uit een grote blauwe uil, symbool staand voor bescherming en wijsheid, naast een kleinere versie van zichzelf, een lieflijke uitbeelding van jullie pasgeboren jongen. Samen zitten ze op een stevige tak, kijkend naar de wereld om hen heen. De diepblauwe kleuren resoneren met een gevoel van kalmte en sereniteit, ideaal voor een jongensgeboorte.

Deze sticker is niet alleen een prachtige decoratie voor het raam, maar ook een symbolische weergave van de nieuwe reis die jullie als gezin beginnen. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, veroorzaakt de sticker geen schade of resten, wat het een zorgeloze keuze maakt voor elke kersverse ouder. Laat deze ‘Grote en Kleine Blauwe Uil’ geboortesticker de liefde en verbondenheid binnen jullie gezin uitstralen!

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker voor een jongen is in verschillende afmetingen te bestellen.

We snijden de contouren van de sticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Er wordt ook een plakinstructie meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt. Dit type is weerbestendig en wordt op de buitenzijde van het raam geplakt voor het mooiste resultaat.

ultaat.