🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortesticker ooievaar type Luuk

Geboortesticker ooievaar type Luuk

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 1948 Category Tags ,

Beschrijving

Bereid je voor op een magische aankondiging met onze ‘Blauwe Ooievaar in de Wolken’ geboortesticker! Dit betoverende ontwerp vangt de tijdloze legende van de ooievaar die een pasgeboren baby brengt, met een moderne en stijlvolle twist, ideaal voor het vieren van de geboorte van jullie zoontje.

De sticker toont een gracieuze blauwe ooievaar, vliegend tussen zachte, dromerige wolken, terwijl hij zorgvuldig een lieflijke baby in een doek draagt. De serene blauwe kleuren maken het plaatje compleet, perfect passend bij de geboorte van een jongen. Dit tafereel straalt niet alleen vreugde en verwondering uit, maar voegt ook een sprookjesachtige sfeer toe aan elke kamer.

Het is eenvoudig aan te brengen op het raam en kan zonder problemen verwijderd worden, zonder enige sporen na te laten. Deze sticker is niet alleen een prachtige manier om de komst van jullie zoon aan te kondigen, maar ook een sierlijke toevoeging aan de babykamer. Laat deze ‘Blauwe Ooievaar in de Wolken’ geboortesticker het verhaal vertellen van jullie bijzondere moment!

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker voor een jongen is in verschillende afmetingen te bestellen.

We snijden de contouren van de sticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Er wordt ook een plakinstructie meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt. Dit type is weerbestendig en wordt op de buitenzijde van het raam geplakt voor het mooiste resultaat.