🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortesticker indiaan leeuwtje

Geboortesticker indiaan leeuwtje

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 3662 Category Tag

Beschrijving

Stel je voor: een stoere kleine leeuw, verkleed als dappere indiaan, klaar om de harten van iedereen te veroveren. Dat is precies wat onze ‘Leeuwtje als Indiaan’ geboortesticker biedt! Deze speelse en unieke sticker is de ideale manier om de geboorte van jullie zoontje aan te kondigen.

Het design van de sticker toont een schattig leeuwtje, met een verentooi die kleur en karakter toevoegt. Zijn ondeugende blik en vrolijke uitstraling maken het niet alleen een aankondiging van geboorte, maar ook een klein kunstwerkje op zich. Deze sticker past perfect op elk raam en voegt een speels en avontuurlijk element toe aan de babykamer of elk ander raam in huis.

De sticker is gemaakt om gemakkelijk aangebracht en verwijderd te worden, zonder schade of resten achter te laten. Het is een vrolijke en hartverwarmende manier om de komst van jullie kleine krijger te vieren. Laat de wereld kennismaken met jullie kleine indiaan met deze schattige en unieke geboortesticker!

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker jongen is in verschillende afmetingen te bestellen. Waneer je kiest voor een grotere afmeting dan komt de meerprijs die achter de afmeting staat erbij. Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt.

We snijden de contouren van de geboorte raamsticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Het uiteindelijk resultaat is een mooi strak in kleur gedrukt ontwerp dat contour gesneden is (dus zonder een witte achtergrond).

De letters van de sticker zijn donker van kleur waardoor deze sticker het mooist is op een raam met een lichte raambekleding. Wil je de letters in een andere kleur? Neem dan even contact met ons op.

Afmeting

De eerste maat is de hoogte (van beneden naar boven). De tweede maat is de breedte (van Links naar rechts) van de geboorte raamsticker.
Dus Hoogte x Breedte. De afmetingen zijn inclusief de naam van de baby zoals weergegeven in het voorbeeld.

Het gebeurd vaak dat een naam langer of korter is dan in het voorbeeld. Onze creative ontwerpers zorgen ervoor dat de naam en het gekozen lettertype perfect in het design passen zodat het er niet raar uitziet. Elk ontwerp wordt handmatig uitgewerkt.

Buitenkant raam plakken

Deze sticker kan alleen op de buitenzijde van een raam worden geplakt (standaard sticker) omdat het helaas technisch niet mogelijk is om de lijmzijde te bedrukken.

De sticker is weerbestendig en is met water en zeep afwasbaar. De gemiddelde levensduur bij buitengebruik is 5 jaar.

Ook als muursticker, deursticker of geboortebord

Deze (weerbestendige) sticker is geschikt voor alle vlakke ondergronden die stof en vetvrij zijn (o.a. metaal, glas, gladde muren, aluminium, kunststof, hout etc.). Dus ook prima te gebruiken als bijvoorbeeld muursticker, deursticker, of op een geboortebord in de tuin.

Er wordt ook een “stap voor stap” plakinstructie (met plaatjes) meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Zuurstok Roze, Baby Blauw, Baby Roze, Groen, Lavendel Paars, Goud, Zilver

Raamzijde

Binnenkant raam (spiegelbeeld), Buitenkant raam (standaard)

Toepassingen

Glas, Metaal, Gladde muren, Muursticker, Aluminium, Kunststof, Hout, Geboortebord, Gladde geverfde ondergrond, Deursticker