🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortesticker Giraf kleur

Geboortesticker Giraf kleur

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 3622 Category Tag

Beschrijving

Verwelkom jullie nieuwe kleine jongen met onze ‘Schattige Giraf’ geboortesticker, een kleurrijk en liefdevol ontwerp dat gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht tovert. Deze full-colour sticker brengt de zachtheid en speelsheid van een giraf tot leven, perfect voor het vieren van dit bijzondere moment.

De sticker toont een vrolijke, kleurrijke giraf met een zachte, vriendelijke uitstraling. De warme tinten van geel en bruin, gecombineerd met speelse blauwe accenten, maken het ideaal voor een jongetje. Zijn grote, lieflijke ogen en een schattige glimlach stralen een gevoel van verwondering en vreugde uit.

Deze full-colour sticker is niet alleen een aankondiging van jullie zoon’s geboorte, maar ook een prachtige toevoeging aan elke ruimte, van de babykamer tot het woonkamerraam. Eenvoudig aan te brengen en zonder gedoe te verwijderen, het is de perfecte manier om een kleurrijk en hartverwarmend element toe te voegen aan jullie huis. Laat deze ‘Schattige Giraf’ geboortesticker de komst van jullie zoontje op een unieke en vrolijke manier aankondigen!

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker jongen is in verschillende afmetingen te bestellen. Waneer je kiest voor een grotere afmeting dan komt de meerprijs die achter de afmeting staat erbij. Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt.

We snijden de contouren van de geboorte raamsticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Het uiteindelijk resultaat is een mooi strak in kleur gedrukt ontwerp dat contour gesneden is (dus zonder een witte achtergrond).

Afmeting

De eerste maat is de breedte (van Links naar rechts). De tweede maat is de hoogte (van beneden naar boven) van de geboorte raamsticker.
Dus Breedte x Hoogte. De afmetingen zijn inclusief de naam van de baby zoals weergegeven in het voorbeeld.

Het gebeurd vaak dat een naam langer of korter is dan in het voorbeeld. Onze creative ontwerpers zorgen ervoor dat de naam en het gekozen lettertype perfect in het design passen zodat het er niet raar uitziet. Elk ontwerp wordt handmatig uitgewerkt.

Buitenkant raam plakken

Deze sticker kan alleen op de buitenzijde van een raam worden geplakt (standaard sticker) omdat het helaas technisch niet mogelijk is om de lijmzijde te bedrukken.

De sticker is weerbestendig en is met water en zeep afwasbaar. De gemiddelde levensduur bij buitengebruik is 5 jaar.

Ook als muursticker, deursticker of geboortebord

Deze (weerbestendige) sticker is geschikt voor alle vlakke ondergronden die stof en vetvrij zijn (o.a. metaal, glas, gladde muren, aluminium, kunststof, hout etc.). Dus ook prima te gebruiken als bijvoorbeeld muursticker, deursticker, of op een geboortebord in de tuin.

Er wordt ook een “stap voor stap” plakinstructie (met plaatjes) meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Zuurstok Roze, Baby Blauw, Baby Roze, Groen, Lavendel Paars, Goud, Zilver

Raamzijde

Binnenkant raam (spiegelbeeld), Buitenkant raam (standaard)

Toepassingen

Glas, Metaal, Gladde muren, Muursticker, Aluminium, Kunststof, Hout, Geboortebord, Gladde geverfde ondergrond, Deursticker