🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortesticker Cirkels

Geboortesticker Cirkels

Oorspronkelijke prijs was: 22,95.Huidige prijs is: 12,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Kies kleur:

  (van de gehele sticker)

  *Kies lettertype:

  (wordt ook gemaakt in de gekozen kleur)
  Bekijk HIER alle lettertype voorbeelden

  *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies uitvoering

  Kies GRATIS Sticker €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

Beschrijving

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker jongen is in verschillende afmetingen te bestellen. Waneer je kiest voor een grotere afmeting dan komt de meerprijs die achter de afmeting staat erbij.

We snijden de contouren van de geboorte raamsticker netjes uit in de gekozen kleur. We zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Het uiteindelijk resultaat is een strak ontwerp in 1 enkele kleur contour gesneden (dus zonder een witte achtergrond). In het voorbeeld hebben we de geboortesticker grijs gemaakt, deze grijze kleur wordt vervangen door de gekozen kleur.

Afmeting

De eerste maat is de hoogte (van beneden naar boven). De tweede maat is de breedte (van Links naar rechts) van de geboorte raamsticker.
Dus Hoogte x Breedte. De afmetingen zijn inclusief de naam van de baby zoals weergegeven in het voorbeeld.

Het gebeurd vaak dat een naam langer of korter is dan in het voorbeeld. Onze creative ontwerpers zorgen ervoor dat de naam en het gekozen lettertype perfect in het design passen zodat het er niet raar uitziet. Elk ontwerp wordt handmatig uitgewerkt.

Binnenkant raam (spiegelbeeld) of buitenkant raam

Bij het bestellen van de geboorte raamsticker kun je ervoor kiezen om deze op de binnenzijde of de buitenzijde van het raam te plakken. Als je de sticker op de binnenzijde van het raam wil plakken zodat deze aan de straatkant zichtbaar is, dan maken we de sticker in spiegelbeeld.

De sticker is weerbestendig en is met water en zeep afwasbaar. De gemiddelde levensduur bij buitengebruik is 5 jaar. Bij binnengebruik 10 jaar.

Ook als muursticker, deursticker of geboortebord

Deze (weerbestendige) sticker is geschikt voor alle vlakke ondergronden die stof en vetvrij zijn (o.a. metaal, glas, gladde muren, aluminium, kunststof, hout etc.). Dus ook prima te gebruiken als bijvoorbeeld muursticker, deursticker, of op een geboortebord in de tuin.

Er wordt ook een “stap voor stap” plakinstructie (met plaatjes) meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

 

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Zuurstok Roze, Baby Blauw, Baby Roze, Groen, Lavendel Paars, Goud, Zilver

Raamzijde

Binnenkant raam (spiegelbeeld), Buitenkant raam (standaard)

Toepassingen

Glas, Metaal, Gladde muren, Muursticker, Aluminium, Kunststof, Hout, Geboortebord, Gladde geverfde ondergrond, Deursticker