☀️ ZOMER SALE | 40% KORTING! ☀️

:
:
:

Geboortesticker ballonnen speen type Vince

Geboortesticker ballonnen speen type Vince

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 3167 Categorie Tag

Beschrijving

Maak de geboorte van jullie zoontje op een speelse en luchtige manier bekend met onze ‘Blauwe Speen met Ballonnen’ geboortesticker! Dit ontwerp combineert de zachtheid van een babyblauwe kleur met de vreugde van zwevende ballonnen, wat resulteert in een betoverend en lieflijk tafereel voor op het raam.

De sticker laat een schattige blauwe speen zien, hangend aan een tros van glanzende blauwe ballonnen. Het is een symbool van zowel het nieuwe begin als de speelse kindertijd. Deze creatieve en vrolijke sticker is een perfecte manier om de wereld te laten weten dat jullie kleine prins is gearriveerd.

Niet alleen trekt deze sticker de aandacht van voorbijgangers, maar het brengt ook een glimlach op hun gezicht. De sticker is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van deze bijzondere tijd. Met deze ‘Blauwe Speen met Ballonnen’ geboortesticker wordt de geboorte van jullie zoon een feestelijke en onvergetelijke gebeurtenis!

Een geboortesticker met daarop een speen die aan ballonnen hangt. De speen en de ballonnen zijn blauw, waardoor deze toegepast wordt bij de geboorte van een jongen.

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker met speen is geschikt voor een jongetje en is in verschillende afmetingen te bestellen.

We snijden de contouren van de sticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Er wordt ook een plakinstructie meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt. Dit type is weerbestendig en wordt op de buitenzijde van het raam geplakt voor het mooiste resultaat.