☀️ ZOMER SALE | 40% KORTING! ☀️

:
:
:

Ronde raamstickers voor een meisje

Welkom op de pagina waar de vreugde van een nieuw leven in de vorm van een cirkel wordt gevierd! Ons assortiment aan ronde geboortestickers is speciaal ontworpen om de geboorte van een meisje op een unieke en liefdevolle manier aan te kondigen. Waarom rond, vraag je? Omdat elke cirkel staat voor oneindige liefde die je voor je pasgeboren meisje voelt. Elke raamsticker is een prachtige ronde viering van haar komst.

“Rond als een knuffel, zacht als een liedje – deze sticker is perfect voor ons kleine meisje!” zoals een trotse ouder zei. Deze ronde geboortestickers zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan elk raam, ze zijn ook een unieke manier om je kleine prinses welkom te heten. Elke sticker kan gepersonaliseerd worden met de naam van je baby, waardoor het een speciaal en persoonlijk tintje krijgt.

En onthoud: ronde dingen zijn schattig – net als jouw meisje! Kies voor een van onze ronde geboortestickers en deel je vreugde op een speelse en liefdevolle manier met de wereld. Jouw kleine meisje verdient een bijzondere aankondiging, en onze stickers zijn de perfecte manier om dat te doen!

Kies een leuk ontwerp uit het assortiment

Wil je aan iedereen laten zien dat jullie een dochter hebben gekregen? Kies dan voor een leuke geboortesticker. Of je nu een stoere, lieve of grappige sticker wilt, voor een meisje hebben we van alles. En het leuke is, je kunt ook de naam van jullie pasgeboren meisje op de sticker zetten.

Kijk rustig rond in ons assortiment en maak de geboortesticker helemaal zoals jij het wilt. Als je gaat bestellen, kun je bij sommige stickers ook kiezen of je ze aan de binnenkant of de buitenkant van het raam wilt plakken. Standaard plak je de sticker op de buitenkant, dit geeft het mooiste effect. De sticker is weerbestendig.

  • Snelle levering: 1-2 werkdagen
  • GRATIS sticker – baby aan boord (jongen)
  • Duidelijke plakinstructie toegevoegd
  • Weerbestendig en plakgarantie
  • Verzonden in stevige verpakking
  • In full-colour gedrukt of uit 1-kleur gesneden