☀️ ZOMER SALE | 40% KORTING! ☀️

:
:
:

Geboortesticker vliegtuig type James

Geboortesticker vliegtuig type James

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 3126 Categorie Tag

Beschrijving

Maak de komst van jullie kleine piloot bekend met deze onweerstaanbaar schattige geboortesticker! Perfect voor het raam, laat deze sticker een vrolijk beertje zien, gezeten in een stoer vliegtuigje, hoog tussen de zacht zwevende wolken. Maar dat is nog niet alles! Een van de wolken draagt iets heel speciaals: de naam van jullie pasgeboren jongetje, alsof het in de lucht geschreven staat!

Deze sticker is niet alleen een aandoenlijke manier om de geboorte van jullie zoon aan te kondigen, maar het voegt ook een speelse touch toe aan het raam. De speelse illustratie van het beertje in het vliegtuig spreekt tot de verbeelding en maakt iedere voorbijganger even deelgenoot van jullie vreugde. De sticker is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van deze bijzondere tijd. Zweef mee op de wolken van geluk met deze charmante geboortesticker!

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker is geschikt voor de geboorte van een jongen. Deze is tevens in verschillende afmetingen te bestellen.

We snijden de contouren van de sticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Er wordt ook een plakinstructie meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt. Dit type is weerbestendig en wordt op de buitenzijde van het raam geplakt voor het mooiste resultaat.