🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortesticker uiltje type Milan

Geboortesticker uiltje type Milan

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 0672 Category Tag

Beschrijving

Zoek niet verder voor een unieke en speelse manier om de geboorte van jullie zoontje aan te kondigen dan met onze ‘Blauw Uiltje op Tak’ geboortesticker! Dit lieflijke ontwerp combineert natuurlijke charme met een vleugje kleur, perfect voor een originele aankondiging.

De sticker toont een schattig blauw uiltje, gezeten op een sierlijke tak. De uil, traditioneel symbool van wijsheid, is uitgevoerd in zachte blauwtinten, wat de sticker bij uitstek geschikt maakt voor de aankondiging van een jongetje. Zijn grote, nieuwsgierige ogen kijken de wereld in, alsof hij de komst van jullie kleine wonder viert.

Dit ontwerp is niet alleen aandoenlijk, maar ook stijlvol, en past prachtig op elk raam of muur in de babykamer. De sticker is eenvoudig aan te brengen en laat bij verwijdering geen sporen achter. Het is de perfecte manier om een natuurlijk en rustgevend element toe te voegen aan deze speciale gelegenheid. Laat dit blauwe uiltje de wacht houden over jullie nieuwe gezinslid met onze ‘Blauw Uiltje op Tak’ geboortesticker!

Een hele mooie geboortesticker van een blauw uiltje op een tak. Aan de tak hangen twee kaartjes met de tekst: “Een jongen” en baby voetjes. Door de blauwe kleur van het uiltje wordt deze geboortesticker gebruikt voor de geboorte van een jongen.

Deze geboortesticker met een uiltje kan helemaal naar wens aangepast worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze jongens geboortesticker is in verschillende afmetingen te bestellen.

We snijden de contouren van de sticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Er wordt ook een plakinstructie meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt. Dit type is weerbestendig en wordt op de buitenzijde van het raam geplakt voor het mooiste resultaat.