🏝️☀️ VAKANTIE KORTING | 40% KORTING! ☀️🏖️

:
:
:

Geboortesticker blauwe luchtballon

Geboortesticker blauwe luchtballon

Oorspronkelijke prijs was: 32,95.Huidige prijs is: 19,95.

🔥Nu 40% KORTING (Tijdelijke actie)🔥

 • *Naam

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Kies lettertype

  Gratis sticker

  €4,95 €0,00

 • *Formaat

  (meerprijs)

SKU 3654 Category Tag

Beschrijving

Stijg op naar nieuwe hoogtes van vreugde en avontuur met onze ‘Dierenvriendjes in Luchtballon’ geboortesticker! Deze betoverende sticker is een fantastische manier om de geboorte van jullie zoon te vieren, vol met de charme van een blauwe luchtballon en een gezellige verzameling van schattige dieren.

Het tafereel toont een grote, vrolijk gekleurde blauwe luchtballon, zwevend tegen een achtergrond van zachte wolken. In de mand van de ballon zitten allerlei lieve dieren – denk aan een schattig konijn, een vrolijke giraf, en een slimme olifant, allen klaar voor hun luchtreis. Deze sticker is niet alleen een aankondiging van geboorte, maar ook een uitnodiging voor een fantasierijk avontuur.

Ideaal voor op het raam, voegt deze sticker een speels en avontuurlijk element toe aan elke ruimte. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, veroorzaakt het geen schade, wat het een zorgeloze keuze maakt voor elke kersverse ouder. Laat jullie kleine jongetje zijn reis beginnen met deze charmante ‘Dierenvriendjes in Luchtballon’ geboortesticker!

Kies voor deze trendy geboortesticker die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Voeg de naam van jou kindje toe en kies een leuk lettertype. Deze geboortesticker Jongen is in verschillende afmetingen te bestellen. Waneer je kiest voor een grotere afmeting dan komt de meerprijs die achter de afmeting staat erbij. Het gaat hier om een geboortesticker die met de naam van de baby in kleur wordt gedrukt.

We snijden de contouren van de geboorte raamsticker netjes uit en zorgen ervoor dat deze met behulp van een applicatievel eenvoudig op het raam aan te brengen is. Het uiteindelijk resultaat is een mooi strak in kleur gedrukt ontwerp dat contour gesneden is (dus zonder een witte achtergrond).

Afmeting

De eerste maat is de hoogte (van beneden naar boven). De tweede maat is de breedte (van Links naar rechts) van de geboorte raamsticker.
Dus Hoogte x Breedte. De afmetingen zijn inclusief de naam van de baby zoals weergegeven in het voorbeeld.

Het gebeurd vaak dat een naam langer of korter is dan in het voorbeeld. Onze creative ontwerpers zorgen ervoor dat de naam en het gekozen lettertype perfect in het design passen zodat het er niet raar uitziet. Elk ontwerp wordt handmatig uitgewerkt.

Buitenkant raam plakken

Deze sticker kan alleen op de buitenzijde van een raam worden geplakt (standaard sticker) omdat het helaas technisch niet mogelijk is om de lijmzijde te bedrukken.

De sticker is weerbestendig en is met water en zeep afwasbaar. De gemiddelde levensduur bij buitengebruik is 5 jaar.

Ook als muursticker, deursticker of geboortebord

Deze (weerbestendige) sticker is geschikt voor alle vlakke ondergronden die stof en vetvrij zijn (o.a. metaal, glas, gladde muren, aluminium, kunststof, hout etc.). Dus ook prima te gebruiken als bijvoorbeeld muursticker, deursticker, of op een geboortebord in de tuin.

Er wordt ook een “stap voor stap” plakinstructie (met plaatjes) meegeleverd om het plakken nog eenvoudiger te maken.

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Zuurstok Roze, Baby Blauw, Baby Roze, Groen, Lavendel Paars, Goud, Zilver

Raamzijde

Binnenkant raam (spiegelbeeld), Buitenkant raam (standaard)

Toepassingen

Glas, Metaal, Gladde muren, Muursticker, Aluminium, Kunststof, Hout, Geboortebord, Gladde geverfde ondergrond, Deursticker